Sunday, June 26, 2011

Dulu VS Sekarang

assalamualaikum ~
jawab tau kalau tak jawab dosa lalalalala hahahaha ok entry yang agak ringkas untuk malam ni sebab nak kena bangun awal besok nak bersahur :) ganti puasa la apa lagi hahaha biasa la kita perempuan ni mana bole puasa penuh. datang bulan purnama nanti tak dapat la nak puasa kan HAHAHA 


ok straight to the point la kan, mengikut title entry ni sebenarnye berkaitan blog jugak hahaha aku jeles la tengok blogger lain rajin update blog diorang . dulu time aku addict gile dengan blog aku pon macam diorang gak . kalau boleh sehari 5 - 6 entry aku buat . tengah fresh lagi otak time tu . banyak la idea yang datang kan HAHAHA tapi sekarang payah beno nak update sebab otak dah kekurangan idea adoiiiii sedih2.


kan seronok kalau dapat kembali ke zaman dulu2 hahahaha kalau dulu setiap hari mesti ada update baru haih entah kenapa sekarang malas da =.= takpe la yang penting aku tak abaikan blog ni kan . 


and pada sesapa yang dah singgah blog ni and follow sory sangat sebab tak jenguk lagi ke blog korang . nanti dah ad masa terluang aku sure pegi singgah rumah korang yang cantik2 and comel2 tu.. ok lah nak melelapkan mata mengantuk gile da ni.. 


KASAMNIDA CHINGU <3 (dah baca tu rajin2 la tekan like ye)

3 comments:

cucu umie said...

kalo rase xad ideakan..cari jer idea2 apa2 shje..kadnag2 boleh ulas juga entry orng lain disamping kdng2 dekat fb pon boleh dpt idea dripada status2 mber..huhhu bg ayie lh

aleen aiden said...

haik.knape alin nampak tajuk je?alin xjumpe en3.huhuh

ArulchelseA said...

dulu masa sy tk de log..selalu je update blog..tp bila dah de blog..tak nak la update blog..pelik kan...cuak aku...kih kih kih