Monday, June 13, 2011

Berjumpa Dan Bertemu

assalamualaikum ..
sekali lagi aku nak bermadah dalam blog aku ni .. entah kenapa malam ni mata aku agak liat nak tutp so dengan itu kau membuat keputusan aku nak update blog aku selagi mampu (ayat BM A+ macam ni la HAHAH)

ok nak dijadikan cerita dengan tidak sengajanya hari jumaat hari tu bersamaan 10 Jun 2011 aku dengan bangganya pegi KTM KAMPAR beli tiket nak pegi KL sebab secara tak sengaja nye aku nak join kawan2 yang aku kenal dari KAKIBLOGGER meet up dekat TIMES SQUARE hari sabtu hari tu.. actually plan ni dibuat dalam masa beberapa minit je.. dan tak sangka pulak ramai yang nak join.. best kot .. walaupon tak ramai tapi dapat jugak la kami jalan2 sakan hari tu ..

antara yang join hari sabtu bersamaan 11 Jun 2011 haritu Melly , Qilot (my gepreng),Eke BalCik LavenderChuckBiha Mucuk and Pija Comel . walaupon tak ramai tetap happening ok :) nah kat bawah ni ada la sikit gambar2 yang kami snap hari tu heee

mereka <3

kami gegurl <3

kami member <3

saya dan gepreng <3

saya dan melly <3

kami lagi !

masih lagi kami !

dan juga kami !

angry bird pink tu comell 

domo <3 nak patung die wallet dah ad

kami gegurl <3

kami lagi !

kami membuli chuck !

14 comments:

meLLy! said...

yay nak komeng nak komenggg. jom pegi shopping baju raya. nak warna kuninggggggggg. jom sedondonnnnnnn!!

Budak Giler Cadbury said...

@meLLy! hahaha jom2 ... best kan kalau dapat shopping raya sesama :)

Amiey White said...

@Budak Giler Cadburyecececehhhh

IQBAL ZARIN said...

mak terharu nokk! ahahaha...

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White kenapakah wahai cik putih syg =='

Budak Giler Cadbury said...

@IQBAL ZARIN jgn nak terharu sgt la pacekk hahaha

AIEN NAJIB said...

nextime suping nk ikot .grrr .

Chuck said...

ok gua ada dalam nie. HAHA.

Budak Giler Cadbury said...

@AIEN NAJIB ok ain mari join :)

Budak Giler Cadbury said...

@Chuck hahaha mmg la lu ada

Shafiza said...

Jom shopping raya pulak!! =D

Budak Giler Cadbury said...

@Shafiza ayuhhh :) ak stay uma kau la kan

TebuWan said...

nk knal ngan gepreng boleh? hehe

Budak Giler Cadbury said...

@TebuWan mmg x la aku bg kan hahahaha