Thursday, June 30, 2011

Apa itu STALK ?

assalamualaikum . jawab tau kalau korang tak jawab dosa hahahaha bosan la malam ni. pahal ntah. semua citer dalam lappy ni aku dah khatam. dah tatau nak buat apa so apa lagi aku sign in blog and mulakan aktiviti menaip seperti biasa (padahal update blog pon jarang2 kan hahaha)

tetibe hari ni terasa na cakap pasal STALK ? sebenarnye aku pon tak berapa nak faham lagi erti STALK ni. tapi kalau dari segi pemahaman aku ni STALK ni kite intai seseorang tapi bukan intai die mandi ok .. haip dosa tu ketumbit mata tu nanti HAHAHAH
ha lebih kurang macam ni la ketumbit tu 
contohnya korang STALK someone punya page FB atau TWITTER tu pon kalau die tak private and biasanya yang jadi macam ni selalunya pada musuh kita. haaa nak tau apa die cakap la konon2 nya kan. korang rasa korang penah kena STALK tak . jujur la sometimes aku ada je STALK page orang tapi kawan2 aku la hahahaha takde pulak ak STALK page orang yang aku benci. kalau aku benci baik block terus kan lagi senang . and aku rasa takde sapa jugak yang stalk aku sebab aku tak howt mana pon . kan ? hahahah 

SEKIAN

10 comments:

Schubert Serenade said...

haha..stalker btul!!:p

Amiey White said...

stalk amiey x?

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenade ah aku bkn stalk kau pon hahaha

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White nina stalk blog amiey n comment .. kire stalk x tu =.=

ArulchelseA said...

ooo baru la pk cik paham...tq..kih kih kih

ibnubaba_04 said...

stalk ni cam secret admire pon betul gak kn??

~azillakhalison~ said...

ex gf tunang saye olwez stalk my bolg hehe~

Budak Giler Cadbury said...

@ArulchelseA hahaha ni teori sendiri senanye =.=

Budak Giler Cadbury said...

@ibnubaba_04 bole kata cmtu la.. tapi kdg2 sbb bnci pon kite bole stalk sum1 ryte

Budak Giler Cadbury said...

@~azillakhalison~ bakor je die tu hahahha jeles lettew ngn awk :)