Thursday, May 12, 2011

Mencari Follower yang Ke - 1000

assalamualaikum  dan selamat sejahtera gua ucapkan pada sesape yang masok kat blog gua ni :)
sihat ke semua... sory la sebab sekarang jarang update blog.. bukan apa sekarang rasa macam not in mood sangat nak berBlogging.. maybe sebab takde idea kot kan ...

tapi alhamdulillah la, ade jugak yang datang singgah kat blog aku.. terima kasih semua.. aku hargai korang ... dan selama 7 bulan ak aktif berblog aku aku dah hampir mendapat 1000 orang follower :) terima kasih pada yang follow aku tu...

aku ingat pesan dari senior2 blogger yang aku kenal , dorang cakap tak perlu nak kejar follower, biar mereka follow dengan ikhlas.. aku ingat semua apa yang dorang cakap .... dengan semangat and nasihat dorang aku berjaya berblogging tanpa mengejar follower ...

sekarang aku nak mencari sape follower yang ke 1000 ... silalah munculkan diri.. orang tu akan di topup 5 ringgit .. kepada follower yang ke 1000 tu tinggalkan link anda di shoutmix ok :))

10 comments:

nub said...

nak unfolo pastu folo balik boleh ka? harhar

zoul zombie said...

nak unfollow balik. hahaha

lavender harum wangi said...

wow~

AbgferOz said...

yeyy... dah follower ke 1000
nak bmw please :)~

Budak Giler Cadbury said...

@zoul zombie hahahah dan2 kan =='

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi ta abes2 ngn wow kan

Budak Giler Cadbury said...

@nub hepp mane bole tak aci la cmtu hahaha

Budak Giler Cadbury said...

@AbgferOz hahaha tpup je yg dpt

syAzAnA said...

wow, bru 7 bulan, dh smpai seribu. good job dear. keep it up!

im your 1005 followers!

wee~

Budak Giler Cadbury said...

@syAzAnA thanks :))