Friday, May 20, 2011

Jom Exchange Link

assalamualaikum ..
hai semua ahhahaha asal la aku skema sangat ni.. ok terus kepada point utama sesape yang ada banner jom la kite exchange link.. untuk banner aku korang bole amek code die dekat sebelah kanan ni.. nampak kan hehehe ok copy and paste letak kat blog korang and nanti aku akan buat benda yang sama untuk korang ok :)

BABAI 

2 comments:

Amoi MiyaSya said...

okay je , tp takde banner le . hehhe , mane nak buat banner ? -.-

Budak Giler Cadbury said...

@Amoi MiyaSya ala nina pon ada org buatkan hmm