Friday, May 27, 2011

Gerammmmm !!


seriesly aku sangat dan sangat dan sangat geram sebab semalam satu hari aku try sign in blog ta bole na bukak.. kenapa ?? jgn tanya aku kenapa sebab aku pon taktau kenapa aku tak bole sign in.. rasa macam nak campak je lappy ni tapi disebabkan rasa cinta yang teramat kat si lappy ni hajat tu terpaksa dibatalkan... 

tapi hari ni aku boleh tersenyum dengan bangganya (bangga ke ??) hahahahah takde la bangga sangat kan .. actually semalam idea nak update melimpah ruah tau tak tapi tak bole sign in pulak blogger kan so pendam je la dalam otak hahahaha ok tu je la na citer... hehehehe 

3 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

senyung sikik nina! :)

IFA Athirah said...

mngkin awk bukak gune google chrome kot.ce try bukak guna mozilla.membe saya pn problem sama http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

meLLy! said...

hai nina :)