Wednesday, May 18, 2011

Cari Jodoh


assalamualaikum :)
sekarang nak cari jodoh semua senang kan... biasa la zaman makin maju makin milenium la katakan hahahaha macam cara dah orang zaman sekarang bertemu jodoh kan2 hahaha antaranya :

#  dalam tren time on the way pegi memana la kan.. terus jatuh hati hee
# tengah jalan2 kat mall tetibe jatuh hati .. bole ?
# pegi ikot kawan raya then jumpa jodoh dengan member punya kawan .. haaa best tuuu hehehe
# dalam mall pilih2 barang then ada mamat tu nak amek barang yg sama pastu bertukar number telepon.. jodoh da sampai la tu ahhaha
# online facebook tetibe ade mamat macho add .. jumpa jodoh di facebook ok gak tu kan ahhaha
# berblog pon bole je berjumpa jodoh tapi agak2 ade ke tak eyh =.= no komen la kan heehe

OK SEKIAN .... BABAI 

4 comments:

storyfromme said...

kalau dah jodoh,macam2 cara pertemuan ade.

Budak Giler Cadbury said...

@storyfromme tulah .. mcm2 cara ade..ni sje2 je ni hee

Cahaya said...

semoga bertemu jodoh satu hari nanti ye nina....arap2 jejaka itu mempunyai 4 ciri2 yg telah ditetapkan ...:)

Budak Giler Cadbury said...

@Cahaya amin ,... i hope so :) thanks yar