Tuesday, April 5, 2011

Pelik Bin Ajaib

ok tadi aku godek2 blog tersayang aku ni kan pastu aku terjumpa sesuatu hahaha kelakar and pelik pon ada kan

cuba korang tengok keywords yang aku highligt kan tu pelik kan aku sendiri tak faham weyh adoiiii
(KLIK UNTUK TUMBESARAN YE)

cuba tengok pageview by countries aku.. betul ke tu ...yang malaysia tu aku pecaya la yang lain2 tu hmmm ntahla ...
(KLIK UNTUK TUMBESARAN YE)

pelik2 la kan ... hahahahha kelakar pon ada .. apa la yang korang search tu sampai ley tersangkut kat blog aku ni haaa hahaha

4 comments:

lavender harum wangi said...

tu bahasa campuran malay + jepun. hahahaha :D

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi hahaha kau pon rasa cmtu gak

Afiqah said...

akak..cmna nak cek benda ni?? =))

yayalya said...

yaya pon pernah kena mcm tu jg...hahaha apalah yg dorg tu nak sbnrnya kn