Tuesday, April 5, 2011

Dengan Ini Saya ~~

abaikan keserabutan shawl itu hahaha comel en hee
assalamualaikum :)
hahaha dengan ini saya na bagitau bahawa saya telah lulus test JPJ untuk lesen kete.. alhamdulillah senang hati , gembira, lega sebab dah lulus.. tadi memang cuak gile sebab banyak yang fail dekat bukit ... da la aku num yg last2.. mau nye aku tak cuak kan...

pastu tadi naseb baek jugak sebab JPJ dia semua baik2.. GATAL pon ada tapi nasib baik aku tak dapat yang gatal.. aku dapat semua pakcik2 yang baik.. seyes tak gatal.. hahahaha aku siap kne perli lagi kot dengan JPJ tu dia kata aku ada parkinson.. sabar je la kan hahhaa

anyway alhamdulillah la ,. lesen dua2 da ada .. lesen kete dengan lesen moto.. tinggal nak amek kursus kawen je lagi..pasni lengkap la.. hahahaha sape nak join aku ambik kursus kawen angkat tangan hahahaha

19 comments:

hakeem kira said...

hah jom ambik kursus kawin

XIX Dragunov said...

nak~! hahahaha

Budak Giler Cadbury said...

@hakeem kira hahhaa jom weyh.. ko dtg kampar hahaa

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov ahhaha yola

aCeraP :) said...

kawen je kat siam..xpayah kursus2 haha

aNiss :):) said...

wah!! tahniah.. aniss 3 kali test jpj baru pass.. sik kandas kat bukit ngn 3 penjuru.. hohoho~

Budak Giler Cadbury said...

@aCeraP :) taknak aku.. dah elok2 ley kawen kat rumah sendiri buat pe susah2 na kawen kat siam

Budak Giler Cadbury said...

@aNiss :):) hehe td pon byk yg fail kat bukit

nurul hidayah said...

congrats my dear ^_^

Budak Giler Cadbury said...

@nurul hidayah thanks syg

Budak Giler Cadbury said...

@nurul hidayah thanks syg

Nana Hussin said...

tahniah ye cik nina .. thanks drop by my blog .. follow u already .. keep in touch .. :)

lovecinta--->nana

marshmallow said...

comel lah nina pkai shawl :)
congrats dear dah lulus. hehe abid baru nak amek lesen kot.
eh, nak join g kusus kawen :D

saperakue said...

aku angkat tangan macam usop..
tahnniah wep.. aku punya lesen kereta nak ltk dalam frame da =_="

lavender harum wangi said...

kursus kawen kena bayar bape?

Budak Giler Cadbury said...

@Nana Hussin hehehe urwelkam hun <3

Budak Giler Cadbury said...

@marshmallow mane ada buwok ouh heee

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue hahahaha thanks syg...

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi tak silap aku RM80