Tuesday, March 29, 2011

Suka Nye kau kan

assalamualaikum :) hehehe ok dah puas stalk blog-blog yang kuar kat dashboard tadi.. sory la ada yang nina tak tinggal jejak sebab nina saje jalan-jalan up kan traffic korang.. ok lah suka gila la tengok blogger2 tegar yang update blog dorang dengan 3 hingga 4 entri sehari.. mesti puaskan dapat update blog..

actually dulu pon aku camtu jugak.. update blog kalau boleh sehari asyik aku je yang update kan, tak bole blah hahaha tapi makin lama makin kurang je aku rasa .. terok kan =.= bukan apa .. buzy kot.. lagipon takde idea sangat la nak update blog..

tapi tak kesah la semua tu, yang penting setiap hari ada gak aku update blog kan walaupon bukan banyak2 kali.. hahahaha tak kesah la asalkan semua bahagia cewaaahh..kepada sesiapa yang dah datang blog nina tapi nina tak singgah balik, sory banyak2.. nanti aku mesti singgah blog korang.. thats my promise ok :)

sebelom tu jom la tengok muka anak buah aku hehehe ok babai :)









7 comments:

mynamealia said...

comelnyaa! :)

aCeraP :) said...

comel macam aku...

http://ohayamgoreng.blogspot.com/2011/03/teropong-stim.html

saperakue said...

comel~~

storyfromme said...

geram la tengok pipi dia.mintak kena cubit je :)

gadis oren said...

ololo , comeynyer . pandai dye posing .

mahfudzah said...

tium skit pipi ank sedare!hehe

::FAIZ FARISH:: said...

Comel