Monday, March 28, 2011

Sebelum Tido

sebelum tido aku na update se-das dulu bole tak hahahaha tolong la bagi sebab aku da tatau na gambarkan apa yang terbuku kat kepala ni hahahahah ayat bukan main wah wah wah !! hahahahah

aku sebenarnye nak bagitau kat korang ni yang AKU MINAT KAT ADAM AF.. sape-sape yang tak suka, shhhhh!! baca diam2 kalau rasa menyampah pangkah je ok hahahhaha kenapa aku minat dia??? ok aku jawab apa yang aku tanya tu ok...

lepas aku jumpa dia haritu apa yang aku nampak di mata aku yang comell lagi menarik ni aku rasa dia

  • sangat mesra dengan peminat2 dia.. (dia tak bagi PA dia halang fans dia yang tengah serbu dia.. ramai kot time tu.. baik kan)
  • sangat tak sombong.. walaupon leteh tapi masih boleh layan peminat2 dia
  • suka bagi nasihat pada orang yang lebey muda dari dia..
  • dia comel and hensem (muka bersih dari segala cela )
  • dan yang penting DIA BEST LAH TU SBB AKU MINAT DIA HAHAHHA 
yang ni lak biodata dia 
  • NAMA PENUH : Mohd Aizam b Mat Saman
  • NAMA PANGGILAN : Adam
  • TARIKH LAHIR : 19 September 1983
  • ZODIAK : Virgo
  • TINGGI : 172 cm
  • BERAT : 67 kg
  • AGAMA : Islam
  • BANGSA KETURUNAN : Bajau
  • HOBI : Menyanyi
  • MAKANAN KEGEMARAN : Semua makanan yang bercili sos
  • MINUMAN KEGEMARAN : Jus karot
  • LAGU KEGEMARAN : Awas (KRU)
  • ARTIS KEGEMARAN : KRU
  • PELAKON KEGEMARAN : Yusry (KRU) , Faizal Hussein, Afdlin Shauki
  • CIRI WANITA IMPIAN : Baik, sopan, memahami karier dan sedap mata memandang (Farah la tu)
  • RINGKASAN DIRI : Ringkasan diri : Sekali pandang, mungkin akan dianggap sebagai 'playboy' atau sombong. Namun, realitinya beliau seorang periang, penyayang dan berjiwa sentimental. Merupakan peminat fanatik KRU. Mempunyai kumpulan muzik sendiri yang diberi nama "Es d CO", dan bercita-cita tinggi untuk berjaya dalam dunia hiburan. Anak pertama daripada 4 orang adik beradik. Berketurunan Bajau. Tidak mempunyai kekasih dan sedang mencari cinta sejati. Pandai menari dan menyanyi. Dia gemar penampilan yang segak dan ingin sentiasa nampak kemas.
so kepada korang2 semua, tolonglah jangan kondem aku ke apa ke sebab aku minat ADAM AF ok.. dari start dia kat TIRAI AF2 tu aku da minat ... perghhh aku memang minat dia.. ok babai hahaha

adam hensem :)

gambar ni time dia photoshoot untuk af.. awal2 penglibatan dia dalam dunia seni

ni la adam.. korang kenal x =='

adam ni comel la hish ahahha

ni penting ni bukti aku da jumpe dia =='



16 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

hahahha. comelll

mohd azrul said...

poyo je mamat nii..bajet naruto..

::FAIZ FARISH:: said...

dia ni gi facial slalu kot...

XIX Dragunov said...

aku dah tekan pangkah kat atas kanan tu..hahahaha

lavender harum wangi said...

@mohd azrul : dia bukan bajet naruto la. dia bajet rain. eleh~ biarlah dia nak cane pun.. janji ada org suka. kan nina? :p

Schubert Serenade said...

booo..poyo kan mamat nie....mmg budet mcm naruto.......:p

Tidak mempunyai kekasih dan sedang mencari cinta sejati... ini yang paling mahal!!!
NINA DAH READY NAK MASUK LINE TU!!wakaka:D

yayalya said...

mmg peminat kipas ssh mati ni :P

aliasarflyaa said...

kehkehkeh~ masing2 pny mnt..btw, comey ja pic u ngn dia..nmpk mcm malu2..hihi :)

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h thanks doyahhh.. kau je yang menyokong :)

Budak Giler Cadbury said...

@mohd azrul grrr jahat kau

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: myb la kot

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov ok kau jahat AS

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi betol tu ika.. ada je org yang minat dia ...

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenade hahahahha una gilooo... lu jeles la gua tau

Budak Giler Cadbury said...

@yayalya hehehehehhe

Budak Giler Cadbury said...

@aliasarflyaa hehehhe mmg maloo la tu =='