Sunday, March 27, 2011

Saket Jantung

assalamualaikum..
ok aku na citer ni .. korang nak dengar tak.. ah lantak la korang taknak dengar aku paksa jugak korang dengar hahaha kejam tak .. aku nak jadi ganas la weyh.. support la sikit hahahah =.=

ok camni citer dia, tadi aku singgah kat blog orang2 yang tinggalkan pesan kat shoutbox aku .. then aku bukak la banyak2 kan.. ada 1 blog ni lagu yang dia letak kat blog perghhhh menusuk kalbu bhai -.- memang tekejut beruk aku time bukak blog dia.. lagu dia takde yang lagi kuat ke nak bubuh hee

aku ni pon bukan la blogger yang hebat tapi sebagai nasihat yang aku jugak penah dapat dari senior blogger yang banyak bagi tunjuk ajar, aku na pesanpulak kat korang2 yang newbie sikit dari aku kan kalau nak letak lagu letak la lagu yang slow2 baru la takde yang dapat saket jantung kalau singgah blog kita kan :)

nasihat dari orang tak brape pengalaman =.=

8 comments:

XIX Dragunov said...

mane lagu ko nina =.='

saperakue said...

aku pun suka buka blog bnyak2.. tapi bila da bising sangat dengan lagu, aku terus tutup..

nub said...

aku dulu letak lagu avenged. skang aku rasa nak letak balik la....

storyfromme said...

ade jugak eh yang pasang lagu kuat2?setakat ni,x jumpa lagi.

qlah said...

rasnye dia ada lagi kot lagu yang paling kuat . hehe .

p/s: salam perkenalan :)

CWL wanie LovelA said...

cwl pon dah buang lagu..cuz susah org nak baca n fokus.hehehe..

yayalya said...

kalau tak letak bagu pon lagiiiiii bagus :) hihihi

lavender harum wangi said...

hahahaha, kesian~ ha, yang newbie tu ikut ckp kak nina ni~ :">