Tuesday, March 22, 2011

Robot Pelacur Pertama Di Dunia

assalamualaikum :)
teruja tak dengan post ni hahahha jangan salah paham pulak.. sekeh kang .. ahhaha jom baca jom..




Robot yang diberikan nama ROXXY merupakan robot yang berbentuk seorang wanita cantik yang memberi layanan seksual pada lelaki-lelaki yang dahagakan nafsu seks.. geli betol ish2..dalam badan si ROXXY ni dorang tanam hardisk,Wi-fi dan ciri-ciri lain sehingga si ROXXY ni boleh berinteraksi dengan lelaki yang nak layanan dari dia.. hebat kot ROXXY ni kan2 hee

si ROXXY ini kombinasi antara Sex Dolls dengan robot yang boleh memberi informasi mulai dari cuaca, saham dan lain-lain, ditambah perbendaharaan kata yang “nakal” menggoda.

yang aku peliknya, asal yang semangat sangat nak cipta benda camni.. menggalakkan maksiat betul.. korang-korang kat malaysia ni jangan la membazir duet membeli benda camni.. kalau tak tahan sangat kawen je .. kan bagos halal lagi hahahahaha tiap masa korang nak pon bole =='





antara ciri-ciri yang ada kat si ROXXY ni :


– Dapat berkomunikasi dengan baik mendengar atau bercakap (hebat tu)
– Merasakan sentuhan anda (jangan nak sentuh sangat la)
– Boleh “orgasme”
– Program AI (Artificial intelligence) yang membuat si ROXXY ni belajar tentang apa yang korang suka dan tak suka.
– Dikeluarkan dalam 5 karakter yang boleh di pilih
- agak pemalu
- senang di ajak "bernakal-nakal"
- berpengalaman dan siap mengajarkan anda

boleh tahan hebatnya patung ni kan ... harge pon boleh tahan US$ 7.000 tuuuuuuuuuuuuuuuuu... hahahahhaa sudah-sudah babai korang..

32 comments:

azuha rahimi said...

nk sekor...hahaha

MY SouL My HeArt said...

benda macam ni pun ada...

dhilla nazli said...

waaa.. mantap.. yg lelaki punye takde ker?? kah3~~

hakeem kira said...

gile

marshmallow said...

haha gila lah kan patung ni. seram semacam je.

abid suka part nina cakap 'tiap masa korang nak pon bole' hahaha nakal gila :)

XIX Dragunov said...

=.=' ciptaan bangang.

+d.O.Y.A.h+ said...

ei. makin lama mencipta benda2 bangang. sume nak sexx je! hishh

+d.O.Y.A.h+ said...

muka patung tu cegampang

Mizz Blue said...

perempuan sudah habis kah, sampe dibuat robot ini?

| xDer | said...

hahaha sewel siot deols nih ^_^

Recently: ilem porno 3D - 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy

ahmat faisc said...

bile nak kuar kt msia ni?

Budak Giler Cadbury said...

@azuha rahimi hahahahahah gatal la kau katak

Budak Giler Cadbury said...

@MY SouL My HeArt tulah pasal..pelik kan

Budak Giler Cadbury said...

@dhilla nazlioishhh mane la na tau =='

Budak Giler Cadbury said...

@hakeem kira gile mcm kau =='

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov tahu takpe.. mcm da tade bnd len na cipta kan

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h tulah pasal.. ntah pape

Budak Giler Cadbury said...

@Mizz Blue aku pon taktau .. ish2

Budak Giler Cadbury said...

@| xDer | kan ==' tulah pasal

Budak Giler Cadbury said...

@ahmat faisc jangan nak gatal sgt la pais =='

Fara Farhana ™ said...

nak satu lah.boleh jadik maid kat rumah.sambil2 bukak bisnes.

hahaha :)

Budak Giler Cadbury said...

@Fara Farhana ™ hahaha otak kau la.. haih

areteacar said...

dahsyat! hehe...

Budak Giler Cadbury said...

@areteacar hahaha tau takpe

lavender harum wangi said...

erk~ -.-"

yayalya said...

hadoiiii gila amerika ni, buat benda tak senonoh ja...

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi kau tanak beli 1 ke ika =='

Budak Giler Cadbury said...

@yayalya kan ?? pelik2 la

bieha-chan :) said...

ade2 je care dorang nie nak buat duet haha -.-
gerrrli jerk!

Schubert Serenade said...

aku bnda2 xsenonoh cengini la yg aku sukaaa....suka gilerr!!wakaka!!

dat atin said...

cehh..ni mbawa kpd maksiat berleluasa...
im new here..
singgah lah blog sy..
http://storomori.blogspot.com/

~emi~ said...

Whoa...hebat arh..