Friday, March 25, 2011

Kuatkan semangat kamu ok

assalamualaikum ..
entri kali ni nina na tuju khas unutk someone yang nina baru kenal dan nina dapat tahu dia ada 'BRAIN TUMOR' and kalau tak silap now dah tahap 2.. dia sangat down sekarang.. kawan2 yang tengah baca entri nina ni, jom kita ramai2 pegi jenguk blog dia.. jom kita bagi semangat untuk dia.. seyesly nina sedey tengok dia down macam tu..

dia cakap dia nak lawan penyakit dia tu tapi dia kata jugak dia tak kuat.. if kita semua kat tempat dia maybe macam tu jugak perasaan kita kan..

Pesanan Untuk CIK YANA .. u kena kuat ok.. u kena lawan penyakit u.. banyak orang ada kat sisi u.. bukan sorang dua.. semua sayangkan u.. kawan2 u family u.. for sure diorang harapkan u kuat lawan penyakit u.. even i baru je kenal u tapi i tak suka tengok u down macam ni.. kuat ok sayang.. WE ALL LOVE YOU

MUCH LOVE : NINA


7 comments:

AIEN NAJIB said...

stage two ?omg ~ sempat operate lg .n melbourne tempat terbaik :)

mahfudzah said...

takziah..sedihnyaa kalau kita rasa apa yang dia rasekan..btw,yana harap awk tabah hadapi semua ni.:)

cacing said...

ni cerita serius ni... kalo g blog dia wat lawak leh tak? nak bagi dia keceriaan...

Budak Giler Cadbury said...

@AIEN NAJIB yup tu la.. kau try la bg nasihat kat die ..

Budak Giler Cadbury said...

@mahfudzah hmm i hope so... singgah la blog dia ok ..

Budak Giler Cadbury said...

@cacing ==' memain kau kan hahaha

lavender harum wangi said...

like seriously? ngeri n simpati~ hope dia tabah.. :">