Thursday, March 24, 2011

Jangan Nak Banyak Kali Sangat La =.=

assalamualaikum to all my chantek and my hensem ... siapakah =.= sape2 yang nak pangkat tu amek je ok hee aku pon taktau ... asal la semenjak aku practical ni rajin sangat diri aku yang comel ni demam..walaupon demam diriku masih lagi comel seperti biasa macam gambar kat bawah ni atau mungkin aku lebih comel dari dia hahahahaha


tadi time kat opis tengah aku saket tekak campur pulak saket kpale bole plak ada sorang abang kat opis tu kacau aku.. amek pendrive aku pastu nak bukak.. tak ke hangen aku tadi.. tak pasal2 aku marah then moody.. pastu ada pulak yang bermulut celakos kata macam2 yang buat aku terasa.. memang aku moody tahap maksima la tadi..

bila aku demam ni lah yang akan terjadi.. moody tak tentu hala.. and then aku tak suka demam sebab apa yang aku makan akan keluar balik.. abes tu macam mana nak kenyang.. kesian kat aku.. tapi kepada kawan2 aku, aku dah makan ubat da.. suka tak aku makan ubat =.= even ubat tu tak sedap aku gagahkan jugak makan ubat tu..

ok lah aku tak larat la nak membebel banyak and panjang2.. korang nak baca ke pon hahahaha babai korang..

13 comments:

hakeem kira said...

jgn makan panadol

Budak Giler Cadbury said...

@hakeem kira pahal kau kejam sangat ngan aku weyh =='

XIX Dragunov said...

hope get better soon =)

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov baiklah hahaha

XIX Dragunov said...

mmg x elok makan panadol..wa sokong hakim

lavender harum wangi said...

ikut ckp hakeem, jgn mkn panadol~ rehat byk2 muchuk.. get well soon~ :)

saperakue said...

get well soon dear!!
yess dear betul kata diorang panadol tak elok sangat..

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi baik2 :) hehehe thx syg

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue aku mmg ta mkn panadol la yunx aku mkn ubat klinik =='

HATYCIKNUURUL said...

hope cpt baik,..sbb klu dh baik,bley bg CN cklat cadbry,.hehe,.lame dh ngidam ni,.huhu

Fara Farhana ™ said...

ta cukup imunisasi.p hospital mintak doktor hensem cucuk bontot.

hahaha :D

storyfromme said...

get well soon :)

marshmallow said...

nina, cepat sembuh ya :)