Thursday, February 3, 2011

Zine KakiBlogger Release Today

assalamualaikom :)
ok sangat2 happy harini bcoz zine untuk KAKIBLOGGER da selamat bersalin pada hari ni :)
korang yang masih tatau apa tu zine mesti terpinga-pinga kan.. zine ni kalau mengikut pemahaman nina sama je mcm novel cuma bezanya kami kat KAKIBLOGGER akan keluarkan 1 tajuk and then mane2 blogger yang nak join juz buat satu entri pasal tajuk tu.. tajuk pertama untuk zine KAKIBLOGGER adalah ROKOK..so untuk zine keluaran pertama ni kalau korang nak bace korang boleh download .pdf dia kat sini


tapi makesure korang ada adobe reader baru korang boley bace ok :)
silalah download ye :)

2 comments:

lavender harum wangi said...

sape xde adobe reader, giler la.. windows berapa dia pakai? hahahahaha :D

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi haahhaha windows 95 :)