Friday, February 18, 2011

Selamat Hari Jumaat



assalamualaikum :) ok smlm gua ta update blog sebab gua tido awal gile.. sumpah awl.. kol 10 atau lebey sikit 10 tu gua rasa hahahha 
sangat tak sangke kan (jap asal ayat gua agak keskemaan) ahahahha ok pastu smlm gua agak letey and tercetuslah moody dalam 
diri gua .. so gua pon malas na on9 sbb kompom nnt gua rasa mcm na mara orang hee better gua tdo kan ehehhe 


actually gua na mintak maap kat sesape yang ada tag gua untuk pape contest or entri ker yang gua blom buat..sumpah gua tade mase skrg..
gua skrg da jrg kot update blog cmne plak la gua na buat tag korg.. ok gua cuba luangkan masa gua untuk buat tag korang ok..
pape nnt gua bg tau la kat blog korang2 yang da tag gua :)


ok maybe entri kali ni agak panjang berbanding biase hahaha gua sebenarnye na cite skit la kan hahahah skrg ni gua agak rajin blogwalking.. gua suka bace2 entri  komen2 entri and kadang2 gua jadi silent reader je.. hahahah ok skrg gua da paham perasaan orang yang blogwalking blog gua time ada lagu dlu2 ahahha serabut kan :)
gua da rasa da -.- ok skrg kalo ikot pendapat gua, gua tasuke g blog yg mcm ni


 ada lagu yang kuat2 rock2 sampy na meletop kpale gua..kalo na ltk lagu ltk la yg slow2 skit kan takpon ltk la yg ada buton pause
(gua penah ltk tp da buang)


blog yang berat smpy laptop gua hang.. yg ni mmg slalu jd.. kalo bole tayah ltk yg bukan2 nnt blog korang berat tak pon try gune jquery load nnt blog akan jd ringan skit


background yang serabut smpy tak nampak tulisan .. ok yg ni pon gua kurang berkenan taw sbb gua ni jenis suka baca entri ..hehhe


blog yg takde shoutmix atau cbox.. kan ssh na tggl jejak kalo tade mende2 ni hehehe


pastu blog yang terlalu bnyk gunakan shortform and "bahasa rempit' pening tau na baca -.-

tapi na buat cmne kan kalo tuan punya blog tu suke so gua ta bole ckp apa la hehehe tapi jgn risau even blog tu berat ke lagu kuat smpy telinga gua pekak ke gua tetap akan 
singgah n tgglkan jejak tak pon gua jadi silent readers :) gua tetap akan sokong budak2 kat dunia blogger nie hehehe :) k bubye 

26 comments:

Cik bEe said...

tw xpe...lau duk kt opis time bos ade kt blik bile nk bkak blog y entry besh tapi bile jenguk lagu y membingitkan telinga..satu opis dengar...abis kantoi ngn bos...huhuhuu...sekali terjah xkn terjah dah buat kali kedua...

Arshieda Nabila said...

tiutnye blog ni.....^_^

lavender harum wangi said...

selamat hari jumaat muchuk~ oi~~ aku pun tak suka oi~ tapi kalau yg xde shoutbox tu bole dimaafkan lagi... mybe ada sbb2 tertentu yg membuatkan owner xletak.. contoh nya, ada org dtg maki2 kat shoutbox, spam kat shoutbox.. hahaha, panjang lak ai komen aku.. okie, bye! :D

XIX Dragunov said...

wa pun tak kesah entri2 panjang, tapi jangan buboh lagu..nanti wa distracted

marshmallow said...

hahahah ouchh seyh :P

athirah said...

blog nina pun kena kurangkn guna shortform.. =)

Budak Giler Cadbury said...

@Cik bEe hahaha naseb baek opis nina ni xd sound .. mute tros hahahaha :)

Budak Giler Cadbury said...

@Arshieda Nabila ooyeah thx dear :)

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi ahahha kau komen pnjg buat aku terharu doe hahaha :) tau yg 2 mmg la bole di maafkan -.-

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov hahahah lu mmg mcm 2 -.-

Budak Giler Cadbury said...

@marshmallow hahaha knp dear

Budak Giler Cadbury said...

@athirah hahaha ok tapi tak bnyk sgt mcm stgh2 blog mmg dia potong sume ayat biar jd pendek :)

yayalya said...

samalah...lagi2 yg pasang lagu...rs tension sbb da macam bunyik disko pulak laptop ni... hohoho

Schubert Serenade said...

gua ade tag lu..lu xbuat siaplaaa!!saman kang:p

Budak Giler Cadbury said...

@yayalya hahaha tau takpe :)

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenadeyela gile nnt gua buat la ok hahahaha

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenadeyela gile nnt gua buat la ok hahahaha

Fara Farhana ♥™ said...

fara ada tag nina, tapi tade buat pun.ok.nina busy kan?

hah!malam tadi ada bloggers ni mintak tuto.tapi bia punya blog punya lah berat.hang habis laptop fara.sabar je lah.. :(

Budak Giler Cadbury said...

@Fara Farhana ♥™ fara nnt nina buat taw .. tgk la scpt mgkn nina try buat ye :)

marshmallow said...

hehe sbb belog wa ada itu lagu2.
and berat! hahaha sorry okay dear :)

Budak Giler Cadbury said...

@marshmallowsokey dear :) i rase cm ok jek

ayu cheese cake said...

sokong entry nie ! ayu punnn mcm tuh jugak.

Budak Giler Cadbury said...

@ayu cheese cake hehehe kan :) sokey belajar dr kesilapan tak salah kan :)

XIX Dragunov said...

wa perasan banyak pulak name makanan manis2 kat blog ni =.=' marshmellow, cheese cake, cadbury... =.='

marshmallow said...

heheh thanks dear nina :)

Budak Giler Cadbury said...

@marshmallow ur welkam syg :)