Friday, February 25, 2011

Satu ketika -.-

assalamualaikum all stalkers and followers also all my readers... wah speaking london gua hahaha -.-
rasa macam dah lame gile kan nina tak update blog ni .. kesian pulak nina kat blog nina ni :) nina nak kongsi story dengan korang pasal kes update meng-update ni..

mula2 nina buat blog dulu perghhh jangan cakap la kalau boleh nak update 10 kali sehari hahahha tu waktu mula2 la kan..orang cakap macam ketagih la.. itu time first2 dulu la.. sekarang nak update sehari sekali pon susah kan.. bukan apa macam kes nina ni nina buzy dengan praktikal, banyak keje pulak tu lepas tu dengan nak pikirkan idea untuk update apa lagi hahahah memang susah la kan :)

ok lepas tu kalau boleh kan nina taknak la update benda yang takde point contoh nye bende2 yang ta patot.. tapi macam nina ni agak2 korang nina update ni entry yang merapu ke -.- bagi la pendapat sikit .. hahaha lagi pon blog nina ni nina memang suka luahkan apa yang nina rasa and kebanyakkan entri nina sume related dengan life nina and dengan apa yang pernah berlaku dengan nina.. korang setuju tak hahahaha

ok kesimpulan pasa entri kali ni nina nak cakap korang kalau nak update korang update la entry yang orang suka nak baca and information2 berguna.. nina memang dah lame ta kongsi2information kat blog ni .. lain kali la ye :) oh btw korang bole tengok list kat menubar atas sekali tajuk REVIEW SEGMEN.. korang boleh click situ dan tengok ok :) yang takde dalam senarai bole bagitahu ok :) bubye

abaikan muka buruk ni -.-

15 comments:

Awal Ashaari said...

hye adik~ abg dtg jenguk ni~ :D

saperakue said...

yesss.. aku merasai kemalasan nak update =_=

Budak Giler Cadbury said...

@Awal Ashaari ye abg dtg la --'

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue yeah kita serupa syg

marfieyra said...

melepak blog nina jap :) blog orang tu dah gojesss! ;D

XIX Dragunov said...

suruh orang abaikan, tapi letak jugak... nak suruh orang tengok muke tu sebenarnye... hik3

Budak Giler Cadbury said...

@marfieyra adeh mane ada gojes la mar -.-

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov hahaha biar la kau mmg suka jeles ngn aku kan =.=

::nuRuLaDHar:: said...

nurul kalaw nak hapdet or bw mesti nak kene ade mud..if x, mmg xbole! HAHA then blog nurul banyak pasal life nurul jek..hihi sharing2 tu,xslalu sgt.. :)

Budak Giler Cadbury said...

@::nuRuLaDHar:: hahaha nina pon mcm tu jugak :) kalo tade mood mmg nina takan update :)

didiyana said...

blog walking :) singgah la kat my blog if u're free okay

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE sekarang je rajin nak update....
dulu malas sikit...
(n_n)

Budak Giler Cadbury said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd hehehe terbalik pulak kat nina.. sekarang nina da agak mls na update

XIX Dragunov said...

eheh? sape jeles? boooo~~~

yayalya said...

heeee samalah, dulu kalau boleh nak setiap masa update, sekarang da macam tak de idea langsung...siap boleh tgk mood lagi...hehehehe