Saturday, February 26, 2011

Kan Best Kalau ~~~

assalamualaikum :)
saja nak kongsi ..hari tu time nina tengah GODEK2 yahoo and google tetibe nampak pasal kfc and nina try serach lagi and lagi terjumpa pic ni




dan apa yang nina boleh faham dari ketiga-tiga gambar kat atas ni , nina rasa PAKCIK COLONEL ni akan berubah mengikut musim kot kan .. nina pon tak sure la sebab jumpa gambar je :) lama dah na update tapi baru hari ni sempat kan :) so pape korang search la.. tak silap kfc ni kat jepun .. kan best kalau kat MALAYSIA pon buat macam ni kan.. bole tgk pakcik ni pakai baju melayu hee

13 comments:

Fara Farhana ♥™ said...

kat malaysia tade peruntukan nak beli baju baru kot.
hahaha :)

Budak Giler Cadbury said...

fara : hahahah myb la kan

fara feroza said...

kat mlsia mungkin diorg malas tukar baju..haha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

begtit handsome sekali kalau itu pakcik pakai baju melayu...
(n_n)

micky eyqa said...

alamak lapar KFC la.. nice blog

XIX Dragunov said...

kat gamba last tu, pakcik tu dah jadi makcik..hahahaha~

+d.O.Y.A.h+ said...

meh2 kite jahit tok abg kfc tu baju melayu. ngoo

Budak Giler Cadbury said...

@fara feroza hahaha mungkin la :)

Budak Giler Cadbury said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd hahaha 2 la cube bayangkan

Budak Giler Cadbury said...

@micky eyqa jom2 kita g mkn kfc hehehe

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov hahaha biar la dia -.-

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h hahaha mari2 .. ngokk doyah

yayalya said...

waaa menarik...kalau ada kt m'sia harus amek gambar...ekekekek