Friday, February 18, 2011

Buat Saya Termuntah

assalamualaikum :)
harini nina dapat tag dari Cik Yaya .. memang dah bajet nak buat malam ni sebab lepas ni tatau pulak bile free kan.. ok risau jugak kan na jwb tag ni sebab kang elok2 takde penyakit semput terus wujud plak kan sebab memang banyak soalan yang kena jawab ni ahhaha poyo la gua ni -.-


Instruction :
once you are tagged, answer the question honestly.. no lying or cheating ok?

starting time : 10.45 p.m
name : Nurul Amalina Syakira Bt Abdullah
brother(s) : NomiHasrul,NomiHasri,NorHafiz,NorHafizi
eye colour : hitam rasenye ahahha
shoe size : 6 or 7
hair : rambur tak panjang mane tapi yang penting saya bertudung lol
piercing : errrrrr ta bp faham -.- 
height : tak ingat sebab dah lame ta pegi ukur hahaha
what are you wearing right now : baju tdo 
where do u Live : Perak

favourite number : 9
favourite drink : Milo
favourite month : Jun ofcourse because bufday gua time tu hhahaha
favourite breakfast : roti

HAVE YOU EVER
broken a bone : mak cakap penah time gua kecik2 dlu hee
been in a police car : penah sebab dulu abah polis 
fallen for a friend : maybe la hee
fallen for a guy / girl for a short time : maybe..
swam in the ocean :  perghhh memang takkan punya la sebab gua ta reti swimming -.-
broken someone's heart : i think YES!
cried when someone's died :  of course la lagi2 kalo orang tu rapat 
sat by the phone all night waiting for someone call : cehhh takde makne hahaha
saved e-mail :  rasenye macam tak je .. korang rasa camne plak hahaha
been cheated : jujur aku penah :)

WHAT
your room look like : hmmm no komen hahaha
what is right beside you :  family, bestfrenz, frenzwhat is the Last thing you ate : kfc snack plate and cheezy wedges 
WHO
the last person you tell : pakcik lesen sebab nak kompom kan besok nak pegi blaja ..
who was the last person you danced with : budak rumah sewa dulu .. rndu korang doe
who last made you smile : mak aku tiap2 hari buat aku senyum sebab dia klako hehehe

FINAL QUESTION
what are you listening right now : speak now by taylor swift
what did you do today : keje la derrr
are you the oldest : No! aku anak no 5 + bongsu ok haih hehehe
indoors or outdoors :  I like both!

TODAY DID YOU
talk to someone you like : i think yes heheh
kiss someone : hoish aku cium baby kakak sebelah ni ada la 
sing : yes tengah menyanyi sambil menaip.. korang bole hahaha

talk to an ex : ish memang takkan la 
miss someone : YES! i really miss someone..arwah BF aku
eat : la aku makan kepci la lunch tadi hehehe

LAST PERSON YOU TALKED WHO
you talked on the phone to : ada la mana bole bgtau hahaha my frenz jat 
made you cry : nope
you went to the mall with : kawan2 rndu nak hang out ngn diorang
who cheered you up : family,budak2 kakiblogger,kawan2 and baby kat sebelah rumah ni ha
have a crush on someone : yups
what books are you reading right now :  tak bace pape pon
best feeling in the world : bila apa yang kita nak dapat :)
future kids name : Nor Alynna Syakira kalo gurl kalo lelaki Muhammad Daniel Darwish
do you sleep with stuffed animal : teddy bear ada la 
what's under your bed : kosong hahahha
favourite sport : badminton jaguh tau hahaha
favourite place : home sweet home
do you have a job : tengah practical sekarang
what time is it now : 11.00 p.m

with however long it took you to complete this, post as "my15 minutes survey" and tag 15 people.. bapak ramai kau nak ahahahahah

and sesape je yang nak korang bole ambik.. gua blur la nak tag kat sape -.-

23 comments:

lavender harum wangi said...

mkn kepci? ish, xajak~ >,<

Amiey White said...

okay muntah , malam ckit amiey tengah design benda ni =.="

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi jom mggu depan kita pegi ahahha

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey Whitesokey amiey :) take ur time heehe

yayalya said...

nina, thnx buat tag nie...yeayyy dapat juga kenal sikit2 siapa nina :)

XIX Dragunov said...

piercing=tindik=kompem la ade tindik telinga.

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov aku ta pandai BI la -.-

Budak Giler Cadbury said...

@yayalya hehehe ur welkam syg

.:padie_eyla:. said...

1 jam nak buat nie.? ngooo. gue buat dulu lebih satu jam kot.. -.- haha

saperakue said...

aku suka baca tag sbb sometimes kita boley kenal blogger tu =)

Jom baca: aku punya lak

::FAIZ FARISH:: said...

soalan dia menarik.... nanti klu free aku nak buat

Budak Giler Cadbury said...

@.:padie_eyla:. hahaha mmg ye la kan :)

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue ahahah bukan ko da knl aku ke erkk -.-

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: buat2 nnt pape bgtau la kat aku hehehe

Along Usop said...

nguu... panjang nye task.. =p

Budak Giler Cadbury said...

@Along Usop hahaha jom la buat -.-

Along Usop said...

ayark... kene tag la ni?.. agagaga...

=p

sat.. simpan lam draft.. =p

lavender harum wangi said...

aku dah buat dah tag~ >,<

Budak Giler Cadbury said...

@Along Usop buat la then bgtau ok :)

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi jap nak jenguk hehehe

Along Usop said...

insyaAllah.. =)

XIX Dragunov said...

ala~ ta pandai BI pun boleh blaja... aku pun kebetulan je tau piercing tu tindik..ade kesah disebaliknya..ahahaha~ nanti wa buat ini tag..jap, ko tag aku kan? hahah

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov ko buat la :) aku tag kat sesape je yg na join heehhe pape gtaw aku nnt aku nak bace :)