Saturday, February 26, 2011

BLOG REVIEW SEGMEN - PART 1

assalamualaikum to all my reader, followers and stalkers hehehe macam yang nina janjikan, nina akan review blog blogger2 lain..pada sapa2 yang tinggalkan link je la ye :) hehehhe alhamdulillah untuk pertama kali nina buat segmen ramai jugak la yang join.. biasalah nina kan blogger baru so ini satu pencapaian yang bagos la kan.. ok semua jom kita tengok blog mana yang terpilih untuk part 1 ni ye :) ada 12 blog semuanye ..















ha apa lagi jom la singgah blog diorang ni :) ini nina pilih mengikut turutan ok.. kalau tak percaya korang bole klik kat menubar REVIEW SEGMEN kat atas tu ha :)


18 comments:

AyinAyob said...

thanx yang! aku di situ lah!!! muah muah!

Budak Giler Cadbury said...

@AyinAyob ur welkam hun :)

Chuck said...

thanks nina. :D

Budak Giler Cadbury said...

@Chuck welkam chuck :)

marshmallow said...

phewittttt!
hehehe thanks dear :)

iDeaL cRazEe said...

waahhhh...thx...syg junior ku ^_^

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

tambah2 kawan...
(n_n)

Sery Suryani said...

thanx awk sbb sudi review blog sy..=)

HaKim is MiKaH said...

waahhhh!!!
Trima kasih..trima kasih..nie yg semangat tulis entry baru nie.. :D

Budak Giler Cadbury said...

@marshmallow welkam dear :)

Budak Giler Cadbury said...

@iDeaL cRazEe ooyeah haahha welkam senior :) syg seniorku jugak :)

Budak Giler Cadbury said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd yes2 tambah kawan :)

Budak Giler Cadbury said...

@Sery Suryani sama2 :)

Budak Giler Cadbury said...

@HaKim is MiKaH haahha tulis jgn tak tulis :)

myn :) said...

weeee :p
thankss sayangg :)

Cik Ainie @ Lola said...

thanz nina...love u so much la...hehehe..
rindu sgt2 kat nina..

Budak Giler Cadbury said...

@myn :) ur welkam :)

Budak Giler Cadbury said...

@Cik Ainie @ Lola hehehe tade hal la.. ur welkam :)