Monday, February 14, 2011

♥ Aku Happy

assalamualaikum :) heheheh entri kali ni dihasilkan dalam mood yg tersgt happy wahhh   hahaha ok meyh aku story sbb aku aku happy .. layan ~~


ok 2 - 3 hari ni banyak bnd happy yg aku rasa.. hari jumaat hari 2 aku pegi KL dgn abg aku.. nole kate dah besa cmni itulah 1st time aku kesana... time kecik2 dlu je last aku pegi pastu da ta jejak da.. maybe nnt lps bace entri ni akan ada org yg kate aku ni terok kan.. yela jrg ke KL.. na buat cmne aku ni kan kampung sket . so what .. ada aku kesah korg na ckp pape hahaha sengal jek aku ni kan.. ok sambong blek.. aku ke KL pon na temankan abg kau g audition AF tapi tade rezeki so dia ta dapat .. takpe la.. na buat cmne.. bukan rezeki kan .. pastu smlm time tggu tren na blik ke kampar aku meet sorg budak yg aku knl dari KAKIBLOGGER .. nama dia aku panggil Cik Qilot.. sumpah aku happy sgt dpt jmp dia and aku sgt2 terharu dia snggup dtg jmp aku even dia letih sbb pindah rumah kan.. anyway hope nnt jmp lg skli kita dapat lpk lama2.. nnt i stay uma u ok :) iluvyou qilot <3 hope pasni dapat jmp dak2 len plak .. 


me wift qilot <3
 ok yg tu pasal aku jmp mmbr blogger kan .. harini plak aku dpt berita yg tersgt gembira.. finally i got dslr camera.. canon 500d.. sumpah suka hehehe .. pasni na blja la cara2 tgkp gmbr kan ehehhe.. thx to my fmly sbb tanpa dorg aku rase ta dpt kot apa yg aku nak ni :) hehehe 








gambar2 kat atas ni semua percubaan aku.. mintak maaf kalo ta lawa.. saya budak baru belajar.. nyte korang .. 

29 comments:

saperakue said...

kim salam kat abang ko sebelum dia jadi femes.. nati susah nak kim salam .. cakap awek comel + ayu kim salam... *pitam*

weh camera itu... jelez.. =_='

lavender harum wangi said...

hoep pun bole muchuk~ hahahaha :D

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue hhaha ta femes pon sbb mmg ta dpt haahha jgn la jeles adehh

AyinAyob said...

zzzZZZZ =.='

.:padie_eyla:. said...

huehhh. dslr tuuu. nak satu! hak3

Amiey White said...

Nina adik ipar aku okay so maksud nina nya abang aku punya hahaha

http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/2011/02/entry-pendek-mengajak-ke-arah-kebaikkan.html

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangimne ada ko silap tgk 2 hahahah

Budak Giler Cadbury said...

@AyinAyobla bole plak tdo dalam blog aku hahahha

Budak Giler Cadbury said...

@.:padie_eyla:. pegi2 mane2 kdai camera nnt minx je kamera 2 then padie bayar la hehehe

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White hye kakak ipar :)

Schubert Serenade said...

hahaha...comel je..muka korang sama kot!!!:)

+d.O.Y.A.h+ said...

nk jugakkkkkkk deselir :P

+d.O.Y.A.h+ said...

nk jugakkkkkkk deselir :P

::FAIZ FARISH:: said...

pinjam dslr. hehe

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenade mmbr nina pon ckp cm tu tau -.-

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h meyh2 seminit 50 ringgit hahaha

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH::bole2 seminit 50ringgit hahahaha

TuNaSya said...

uwaaaa...
nak DSLR jugak...

saperakue said...

nak bermadu ngan amiey la

XIX Dragunov said...

jumpa qilot je..aku x nak jumpa...nak tacing la camni...hahaha

nice camera..aku pakai henset je

ariph™ said...

NENINAA!! G KOLOMPOO!
sob sob~

ada dslr? pas ni ayuh ikot arep k :P

Budak Giler Cadbury said...

@TuNaSya meyh amek meyh hehehe

Budak Giler Cadbury said...

@saperakuehahaha asal tanak madu ngn aku je -.-

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov perlu eyh jmp kau weyh hahahahah :)

Budak Giler Cadbury said...

@ariph™ nina da bgtaw kan :) hehehe ok2 jom

XIX Dragunov said...

perlu la.... reunion matrik...hahahaha

hakeem kira said...

jeles2 -.-

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov hahaha yela2 :)

Budak Giler Cadbury said...

@hakeem kira jeles knp plak -.-