Tuesday, January 4, 2011

Tips Lupekan kekasih Lepas Putus Cinta


assalamualaikum korang :) 
arini cik cadbury na jd DR.LUV ley x hee sje jek na share2 ngn korg .. 
cik cadbury rase korang sume mst penah putus cinta gak kan.. 
so ari ni cik cadbury na syer ngn korg cmne na lupekan ex-BF or ex-GF korg..
jom bce jom :)

TIPS PUTUS CINTA FROM CIK CADBURY

ok first ble korg putus cinta ni kasik otak korg relax..jgn pk sgt sbb kalo korg pk mst korg sedey kan..so ap kate korg g hangout ngn mmbr2 g karok ke lpk2 ke..lupekan dlu ap yg da jd wat sementara wak2..jgn la disebabkan putus cinta yg pmpuan dok menangis kat dlm bilik tamaw kuar2 yg laki lak terperuk je sambil isap rokok..kite wat cm 2 bukannye  ex-GF or ex-BF kite dtg lek kan..so better korg g lpk ngn mmbr2 ajk dorg g bukit mane2 ke tasik ke korg jerit la puas2 tapi kalo cik cadbury sng je g je karok then nynyi lagu yg ad part jerit2 cool x :) hee

second tips lak cube korg wat minda n otak korang 2 happy..tayah dok pk pasal hubungan korg yg da tade pape 2..jgn ingt langsung kenangan korg ngn kekasih lama korg 2..wat relax suda..tp kdg2 cik cadbury pon taw kalo da dok sorg2 sunyi2 lak 2 mst teringat gak kan lg2 kalo kita mang syg gile kat ex kite 2..tp sume 2 tade gune sbb dorg pon ta ingt kita da kdg2 siap da kapel len lg so for what kite na kne ingt kat dye kan ..so better la korg happy2,on9 facebook ke myspace mne la na taw kot2 ad tersangkut sorang due kan :) cik cabdury ni on9 tiap2 ari pon tade jgk sangkut2 hahha sokey2 chill la hee

third tips lak bile korg hangout ngn kwn2 korg tetibe kwn2 korg 2 ajk la kwn2 dye yg len yg korg ta bpe knl kan..lg2 pulak kwn kpd kwn korg 2 boy..ap lg ngorat ah..zaman skrg ni jgn kire kan pasal perigi cari timba..zaman skrg tade pky da pepatah 2..so ap lg ngorat la kan kot2 la tersangkut mcm baju kat penyangkut baju ke kan hee kalo2 korg2 yg cik cadbury mksdkan 2 boy tetibe dtg ngort cik cadbury ni aduss besnye hee plus org yg ngorat 2 style gile2 n comell suke nyee auuwwww :) ok2 ckup2 menggatal lak cik cadbury ni kan :)

ok yg plg penting,wajib,harus,perlu,n perlu sgt2 delete la ap2 memori yg berkaitan dengan kekasih lama contohnye msj2 dye yg sweet2,gambar2 dye dan sewaktu dgnnye..ta kire la kat henpon ke lappy ke mst delete ok hee agar korang boleh lupakan terus kekasih lame korg 2 :) actually bnd ni sng je..tayah na bergantung kat org len kite yg alami bnd ni boleh je na atasi :) yg penting korg kene la kuat :) Buka minda dan hati korang untuk menerima orang lain. If rase nak single pun ok, because single is better. Apa je yang korang buat, xder orang nak marah. ok :) 

actually cik cadbury pon penah ad mslh cmni gak lame gak la na ok tp now da ok n wak2 cik cadbury frust biasenye cik cadbury suka g karok pas2 suke mkn2 bg ilang tension hee so pada sesape yg berkenan jom la knl2 ngn sy ahahha (pomot jap)




14 comments:

Amiey White said...

lagi 1 dekatkan diri dengan cinta pada yang esa - ins/Allah dia akan menolong kita pulihkan cinta pada dunia yang sementara [bercakap coz amiey putus cinta teruk gila dulu]

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey Whiteyap syg i2 plg penting :) kita same je amiey :)

aRaN said...

tq..lov u sis :)

+d.O.Y.A.h+ said...

nak karok. tgh down! :P

HaKim daN MaS AzLina said...

betul2..kawan2 memang men peranan..

NURUL NADIA ROSLAN said...

banyak luangkan masa dengan family jugak. (:

.::WaNiE::. said...

spent more time with family and friends, i think it will helps kan?

nice tips anyway.

Budak Giler Cadbury said...

@aRaN
ur welkam bro :)

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h jom2 :) kite karok jom..

Budak Giler Cadbury said...

@HaKim daN MaS AzLina yup2 :) sbb nina pon da penah kne hee

Budak Giler Cadbury said...

@NURUL NADIA ROSLAN ooo yeah bgos2 :)

Budak Giler Cadbury said...

@.::WaNiE::. ahahha thx :)

lavender harum wangi said...

wewewewiiii~ aku belum penah cinta mati.. so bila break, stone je.. xde feel~ hehe, nti bole guna tips ni kalau dah terkena~ :)

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangiyeah guna kan :) sumpah menjadi ..