Tuesday, December 28, 2010

Sejarah Henfon Cik NinaCadbury

assalamualaikum :)
ok tetibe jek arini cik cadbury na story pasal sejarah hp cik cadbury from 1st time pakai until now ..
jom bace ..

nokia 3310
ni la henpon first yg cik cadbury pakai ta silap time 2 umo cik cadbury 13 tahun..abg yg kasik fon ni n number skli..number fon 2 cik cadbury pky smpy skrg..cik cadbury penah gak try na 2kar num fon tp taley sbb syg giler kat num lame ni :) hee

sony ericsson z520i
henfon ni henfon kedua yg cik cadbury pakai lps henfon nokia 3310. ni pon abg cik cadbury yg belikan n time 2 cik cadbury bangge dpt pakai henfon ni sbb wak2 2 kat skola tade sape pky henfon ni taw hee cik cadbury pakai henfon ni wak2 form3 tp syg henfon ni rosak skrin dye so skrg jd simpanan kat lam muzium jek :(
sony ericsson w660i
yg ni henfon ketiga yg cik cadbury pakai..henfon ni bez sbb tahan lasak..bp kali jatuh pon still okay cume probs kat speaker sje..speaker dye slow..cik cadbury pakai ni wak2 umo cik cadbury 18 tahun n time 2 keje kat kfc.. act ni henfon abg pas2 dye jual kat cik cadbury dgn harge rm100..ap lg cik cadbury rembat la sbb time 2 baru dpt gaji pertama :)

sony ericsson w705
yg ni henfon yg cik cadbury pakai skg :) cantik kan kan kan kan :) hahaha syg sgt kat fon ni sbb first time beli henfon original diulangi original hahaha dengan wet sendiri :) tp sygnye da merong da henfon ni akibat excident ari 2 :( sedey .. ta lame lgi akn di trade in dan akan menyusul la henfon baru dlm 2 3 hari lg.. goodbye sweetie :( will miss u fucking damn much huuuu sedeynye 

FINISH !!



13 comments:

lavender harum wangi said...

aku penah pakai 3fon je~ motorola, fon china and sony.. nokia belum terasa nak pakai lagi.. haha :D


oh lagi satu, semua tu aku beli sendiri~ huk3, abg aku xd nak bg de~ jom kita tukar abg.. hahaha :D

NurliyanaSyedKamil said...

haha. kisah hp nina :)

yuna sajaa :) said...

hee~
bab yg fone pertama tu kita same lha nina .
tapi yuna ta pena pakai fone sony .
setia dgn nokia jea .
cewahh~ <3

Amiey White said...

yang last pink i <3 that :D

aRaN said...

oiii nak semua!!!!! hahahhaha

ayu cheese cake said...

hp nina yg skrg comel laa :) pink gtuu, hihi ^_^

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi ala kongsi bley la tukar tanak hee

Budak Giler Cadbury said...

@NurliyanaSyedKamil hee :)

Budak Giler Cadbury said...

@yuna sajaa :) cewahh ye2 jek hee

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White nina also luv tht tp da ad probs so kne 2kar :(

Budak Giler Cadbury said...

@aRaN
beli lah hee

Budak Giler Cadbury said...

@ayu cheese cake kan :) nina pon suke

Arine Romano said...

hheheh...the latest hp u tu i teringt kt dy!! tapi sudaa ilang meyhh
hahhaha...cumey3